Lépj velünk kapcsolatba! lepj@aegon.hu

A Tanácsadói Alkalmassági Teszt (TAT) egy olyan kutatás eredményeként született, amelyet a szerző a biztosítási szakma csúcsára eljutott tanácsadók – az MDRT (Million Dollar Round Table) – körében végzett. A tesztet Magyarországon online kizárólag ezen az oldalon éred el!

A teszt kitöltésével arról kapsz képet, hogy a szakma csúcsát elérő tanácsadók jellemző tulajdonságaihoz képest Te milyen adottságokkal rendelkezel jelenleg. Mely tulajdonságaid fejlesztendők azok közül, amik ebben a szakmában szükségesek.

Kérjük, add meg adataid! Miután kitöltötted a teszted, az általad megadott e-mail címre küldjük annak kiértékelését!

* A keresztneved és e-mail címed megadása szükséges ahhoz, hogy továbbléphess a teszthez.

NYILATKOZAT

Döntésedet az igen vagy nem megjelölésével jelezd!

A fenti tájékoztatás alapján hozzájárulok, hogy az AEGON Magyarország Zrt. (Név, Telefonszám) adataim megadása mellett, értékesítői, tanácsadói pozícióról való értesítés érdekében létrehozandó nyilvántartásba kerülés céljából felhívjon, és adataimat 3 évig kezelje.

Arra az esetre, ha a személyes egyeztetés során további adatokat bocsátok az Aegon rendelkezésére a nyilvántartásba való felvétel érdekében, döntésem egyben a hozzájárulásomat is jelenti a bővített adatkör adatbázisban történő rögzítéséhez és 3 évig való kezeléséhez.

Hozzájárulok továbbá, hogy az Aegon Magyarország Zrt. a fenti hozzájárulásommal megadott adataimat 3 évig átadja a kiválasztási eljárásban érdekelt és általam megjelölt, MNB-nél regisztrált partnereinek toborzási céllal.

Tovább a teszthez

Ha meg akarod osztani ismerőseiddel is a lehetőséget, hogy ők is felmérhessék képességeiket, akkor azt a facebookon, vagy akár egy csoportos e-mail küldésével is megteheted!