OK
Email címünkre kattintva írhatsz nekünk!
shadow
Mérd fel képességeidet egy egyszerű teszttel, hogy biztos lépésekkel haladhass céljaid felé!
54 rövid, egyszerű kérdés megválaszolásával lehetőséged van arra, hogy visszajelzést kapj arról, hogy mely képességeidre építhetsz, és mit kell még fejlesztened, hogy sikeres legyél a tanácsadói szakmában.
A Tanácsadói Alkalmassági Teszt (TAT) megalkotója Erik Vos, aki nemzetközi szinten az egyik legismertebb és legolvasottabb értékesítési szakember. A teszt egy olyan kutatás eredményeként jött létre, amelyet a szerző a biztosítási szakma csúcsára eljutott tanácsadók – az MDRT (Million Dollar Round Table) – körében végzett. A tesztet Magyarországon online kizárólag ezen az oldalon éred el!
Kérjük, add meg adataid! Miután kitöltötted a teszted, az általad megadott e-mail címre küldjük annak kiértékelését!
Telefonszámod:
+36
* A keresztneved és e-mail címed megadása szükséges ahhoz, hogy továbbléphess a teszthez.
Nyilatkozat
Döntésedet az igen vagy nem megjelölésével jelezd!

A fenti tájékoztatás alapján hozzájárulok, hogy az AEGON Magyarország Zrt. (Név, Telefonszám) adataim megadása mellett, értékesítői, tanácsadói pozícióról való értesítés érdekében létrehozandó nyilvántartásba kerülés céljából felhívjon, és adataimat visszavonó nyilatkozatomig kezelje.
Arra az esetre, ha a személyes egyeztetés során további adatokat bocsátok az AEGON rendelkezésére a nyilvántartásba való felvétel érdekében, döntésem egyben a hozzájárulásomat is jelenti a bővített adatkör adatbázisban történő rögzítéséhez és visszavonó nyilatkozatomig való kezeléséhez.
Hozzájárulok továbbá, hogy az AEGON Magyarország Zrt. a fenti hozzájárulásommal megadott adataimat átadja a kiválasztási eljárásban érdekelt és általam megjelölt, MNB-nél regisztrált partnereinek toborzási céllal visszavonó nyilatkozatomig, de legfeljebb 5 évig.
Lépek a teszthez!
shadow
Ha meg akarod osztani ismerőseiddel is a lehetőséget, hogy ők is felmérhessék képességeiket, akkor azt a facebookon, vagy akár egy csoportos e-mail küldésével is megteheted!
Ajánld a teszt kitöltését ismerőseidnek csoportos email küldéssel!
shadow
A jelentkezés igen egyszerű, a Pozíciók menüben a munkakör kiválasztása után, mindössze pár kérdésre kell válaszolnod és feltöltened önéletrajzod.
lepk
Minden jog fenntartva! © Aegon 2013
Aegon Magyarország ÁLtalános Biztosító Zrt.
1091 Budapest, IX. Üllői út 1.
lepj@aegon.hu
Az oldalt fejlesztette:
ARTCOMPANY KREATÍV STÚDIÓ