OK
Email címünkre kattintva írhatsz nekünk!
Országszerte keresünk megbízott munkatársakat értékesítési menedzser és pénzügyi tanácsadó pozíciók betöltésére.
Aegon Lendület Program
poz6
Nincs munkatapasztalatod? Van, de nem találod a helyed?
Az Aegon karrierprogramjával világos és kiszámítható jövőképet kapsz. Lehetsz közgazdász, bölcsész, jogász vagy ének-zene tanár, szívesen látunk, ha vannak céljaid és szeretsz tanulni. Az a fontos, hogy legyél motivált, határozott és merj új dolgokat kipróbálni! Nálunk tanulhatsz, fejlődhetsz, egy jó közösségben dolgozhatsz és kiszámítható időn belül vezetővé is válhatsz.
Az Aegon Lendület Program karriered első lépcsőfokát jelenti, melynek célja, hogy egy "gyorsítópályán" tanulj meg mindent, amely a szakmánk elsajátításához szükséges. Ez azt jelenti, hogy 4 hónap alatt tanulod meg a szükséges elméleti és gyakorlati tudást, ami a sikeres értékesítői munkához kell.
A képzés gyakorlatorientált, hiszen tapasztalt mentori háttér nyújt garanciát az ismeretek megszerzésére. Mentoraink segítenek a felkészülésben, és a Te ritmusodra, igényeidre szabva támogatnak karrierterved megvalósításában, barátságos, fiatalos környezetben.
Változatos kihívásokkal teli feladatokkal várunk! Olyan munkatempót alakítottunk ki, melynek keretében szabadon oszthatod be az idődet, de mégis elkötelezetten és eredményesen végezheted a rád váró feladatokat.
Kiket várunk?
Akik nyitottak egy új szakma elsajátítására és nem csak papírt szeretnének szerezni megszerzett tudásukról, hanem átlagon felüli jövedelemmel szeretnének rendelkezni. Felsőfokú végzettség előnyt jelent, de nem feltétel!
A karrierprogramba az a 20 fő kerülhet be, aki a kiválasztási folyamatunk során leginkább bizonyítja rátermettségét!
A program kezdete és helyszíne:
2018. május 28., Budapest, Baross u. 52. (Aegon Lendület Iroda)
Amit cserébe kínálunk:
A program alatt táblagépet biztosítunk és átlag feletti jövedelmet érhetsz el. Hasonló korú, fiatalos csapatban dolgozhatsz, modern környezetben.
Erre lépek!
shadow
A jelentkezés igen egyszerű, a Pozíciók menüben a munkakör kiválasztása után, mindössze pár kérdésre kell válaszolnod és feltöltened önéletrajzod.
lepk
Minden jog fenntartva! © Aegon 2013
Aegon Magyarország ÁLtalános Biztosító Zrt.
1091 Budapest, IX. Üllői út 1.
lepj@aegon.hu
Az oldalt fejlesztette:
ARTCOMPANY KREATÍV STÚDIÓ