Blended learning

A XXI. századnak megfelelően az Aegon termékeit e-learning felületünkön sajátíthatod el. Mivel a pénzügyi szakma alapja a kommunikáció, ezért az elektronikus tanulást tantermi képzések egészítik ki, ezáltal biztosítva a gyakorlati tudást a hatékony ügyfélkapcsolatok építéséhez.

Alapképzés

Az alapképzést követően lehetőséged van egy-egy terület szakértőjévé válni.

Ebben a különböző szakmai programok támogatnak:

  • Befektetési lehetőségek (Unit-linked életbiztosítási nap)
  • Vagyontárgyaink védelme (Nem-élet biztosítások és pénzügyi termékek napja)
  • Kockázati védelem, szolgáltatásfinanszírozás (Kockázati életbiztosítási nap)

A szakmai továbbképzéseink közül kiemelkedik a negyedévente megrendezett Ötletbár, ahol a legjobb és legújabb értékesítési praktikákat ismerheted meg.

Aegon, mint hatósági képző intézmény

Cégünk az MNB akkreditált képző intézménye, ahol a Biztosításközvetítői és a Pénzügyi szolgáltatásközvetítői hatósági képzéseken két szakma alapjait szerezheted meg. A hatósági vizsgára való eredményes felkészülésed további konzultációk, illetve elektronikus tesztek segítik.

Moduláris képzési rendszer

Innovatív technológia

Munkád megkezdése előtt szakmai ismeretanyagot és technológiát adunk át részedre, melyet díjmentes kurzusainkon sajátíthatsz el. Oktatásainkon fel tudsz készülni arra, milyen módon mérd fel leendő ügyfeled igényeit, és ezen helyzetekre milyen megoldásokat javasolj.

Moduláris képzési rendszer

Innovatív technológia

Tapasztalaton alapuló üzleti modell

Sikerességed alapja, hogy az első három hónap után képes legyél egy stabil megélhetést biztosító jövedelem elérésére, amiben segítségedre lesz innovatív szemléletű oktatási technológiánk.

Díjkalkulációs programok

Díjkalkulációs programjainkkal bárhol, bármikor készíthetsz ajánlatokat, illetve az értékesítést segítik online elérhető animációs kalkulátoraink.

Személyre szabott üzleti honlap

Személyre szabott üzleti honlap segít a leggyakrabban köthető termékek értékesítésében, ügyfélkiszolgálásban.

Online igényfelmérés és szerződéskötés

A minél teljesebb, egyszerűbb és gyorsabb ügyfélkiszolgálás érdekében online igényfelmérés és szerződéskötés segíti munkádat.

Moduláris képzési rendszer

Innovatív technológia

Az Aegon elkötelezett abban, hogy tevékenységedet a legújabb technológiai igényeknek megfelelő, könnyen kezelhető alkalmazásokkal segítse.

Moduláris képzési rendszer

Innovatív technológia