OK
Email címünkre kattintva írhatsz nekünk!
shadow
A Te sikered éppolyan fontos számunkra, mint minden ügyfelünk, akikért dolgozunk. A közös sikerért, ami a legjobb munkatapasztalat, mi is sok lépést teszünk.
Lépj Te is, hogy részese lehess!
Az Aegonnál törekszünk a megújulásra, innovatív megoldásokkal készítünk fel a munkára. Kiváló képzési rendszerünkben hatékonyan sajátíthatod el a tudást, a tapasztaltabb kollégák mentorként segítik majd a munkád. Innovatív technikai eszközök (pl. tablet) lehentek segítségedre az előrejutásban, eredményesebb munkád érdekében pedig címanyag-támogatásra is számíthatsz. Képzéseinken folyamatosan bővítheted tudásodat és fejlesztheted képességeidet, míg átlátható karrier-rendszerünkben megtalálhatod az érvényesülésedhez vezető utat.
Folyamatos szakmai és személyes fejlődésed fontos számunkra is. Olyan hivatást sajátíthatsz el velünk, amit bármikor kamatoztathatsz. Elkötelezettségedért, lojalitásodért a versenyképes jövedelemen túl hosszú távú ösztönzőprogramokkal is jutalmazunk.
Hogyan segítünk, hogy profi szakember lehess?
  • A kollégák felkészültségének megfelelő, többszintű képzési rendszert állítottunk össze.
  • Nagy hangsúlyt helyezünk a gyakorlatorientált, eladástechnikai képzésre.
  • Naprakész értékesítés-támogató anyagokat biztosítunk.
  • A szakma végzéséhez szükséges hatósági bizonyítvány megszerzésére
    a cégcsoport belső képzési rendszerében biztosítunk lehetőséget.
  • Folyamatos vezetői támogatással segítjük az értékesítési célok elérését.
Lépj feljebb!
Tanácsadóink nemcsak az értékesítés fortélyait sajátíthatják el, hanem folyamatosan megszerezhetik az irányítás, szervezés ismereteit is, többek között a legmodernebb vezetéselméleteket, a csoportok hatékony irányításához szükséges gyakorlati tudást.
Profiknak profiktól
Regionális és központi képzéseinket, tréningjeinket Magyarországon elismert, sok éves tapasztalattal bíró vezetőink és trénereink tartják, ezzel is biztosítva a magas szintű szakmaiságot első kézből. Célunk a magas szintű oktatással és háttértámogatással, hogy kollégáink profi értékesítőkként mondhassák, hogy egy sikeres csapat tagjai!
A jelentkezés igen egyszerű, a Pozíciók menüben a munkakör kiválasztása után, mindössze pár kérdésre kell válaszolnod és feltöltened önéletrajzod.
lepk
Minden jog fenntartva! © Aegon 2013
Aegon Magyarország ÁLtalános Biztosító Zrt.
1091 Budapest, IX. Üllői út 1.
lepj@aegon.hu
Az oldalt fejlesztette:
ARTCOMPANY KREATÍV STÚDIÓ