Építsd fel a karriered!

Tartozz a legjobban keresők közé!
Lépj most, lépj egyre feljebb!
 

Ha Te vagy az, aki

 • keresed azt a munkát, ami mellett a magánéletre és a barátokra is jut idő,
 • előre lépnél, tanulni, fejlődni szeretnél,
 • és átlagon felüli jövedelmet akarsz elérni

LÉPJ!
 

Görgess le!
Csatlakozz az Aegonhoz!


 • Nálunk a munka és tanulás egy helyen megvalósítható
 • Változatos, pörgős szakmát adunk a kezedbe
 • Kiszámítható, világos jövőképet nyújtunk
 • Karrier-utad kialakításában segítünk


 • Az átlag feletti teljesítményed átlag feletti jövedelemmel ismerjük el
 • Fiatalos csapatban, színvonalas környezetben, lazább keretek között tudsz dolgozni


 

Legyél részese az Aegon Karrierprogramnak!


Az Aegonhoz csatlakozva az értékesítői munka mellett folyamatosan fejlődhetsz és előreléphetsz. Akár szakmai, akár vezetői ambíciód van, nálunk megtalálod a számításod!

Az Aegon Karrierpályára lépve a szakma alapjainak elsajátítása után 2 év alatt válhatsz vezetővé. Ezen időszak alatt magas színvonalú szakmai képzéseken, tréningeken veszel részt, melynek során elméleti tudásra, és gyakorlati tapasztalatra teszel szert, melynek eredményeként jövedelmed is növekszik.

Törj ki a mindennapokból, csatlakozz az Aegonhoz!


Aegon Karrier - A Lendület Program


Az Aegon Lendület Program karriered első lépcsőfokát jelenti, melynek célja, hogy egy „gyorsítópályán” tanulj meg mindent, amely a szakmánk elsajátításához szükséges. Az 1+3 hónapos intenzív program 1 hónap elméleti képzéssel kezdődik, melyet 3 hónap gyakorlat követ. Ezen időszak alatt pénzügyi támogatásban részesülhetsz.

A Lendület Program gyakorlatorientált, hiszen tapasztalt mentori háttér nyújt garanciát az ismeretek megszerzésére. Mentoraink segítenek a felkészülésben, és a Te ritmusodra, igényeidre szabva támogatnak karrierterved megvalósításában, barátságos, fiatalos környezetben.

Ez a 4 hónap egyben a munkád részét is képezi, így már ekkor átlag feletti jövedelmet tudsz elérni!Kiket várunk?
Akik nyitottak egy új szakma elsajátítására és nem csak papírt szeretnének szerezni megszerzett tudásukról, hanem átlagon felüli jövedelemmel szeretnének rendelkezni. Felsőfokú végzettség előnyt jelent, de nem feltétel!

A karrierprogramba az a 20 fő kerülhet be, aki a kiválasztási folyamatunk során leginkább bizonyítja rátermettségét!

A program kezdete és helyszíne:
2018. május 28. Budapest, Baross u. 52. (Aegon Lendület Iroda)

Amit cserébe kínálunk:
A program számodra díjmentes, táblagépet és kezdő pénzügyi támogatást biztosítunk. Hasonló korú, fiatalos csapatban dolgozhatsz, modern környezetben.

Jelentkezési határidő:
2018. május 14.Aegon Karrier -
Aegon Tehetségek Társasága (ATT)

A Lendület Programot követően karrier-utad 2. lépcsőfoka az ATT.

Az Aegon Tehetségek Társasága azon munkatársak közössége, akik magas szakmai tudásuk és ügyfélkapcsolatuk, illetve átlag feletti teljesítményük eredményeként lesznek tagjai a csapatnak. Országos szinten elismertek, az értékesítés kiválóságai.

Legyél Te is tagja az ATT-nek!

A program keretében olyan tudásra tehetsz szert, amit a mindennapi munkában biztosan hasznosítani fogsz és megkülönböztet a versenytársaidtól. Hozzád hasonló tehetséges fiatalokkal kerülsz egy közösségbe, ahol cél a jó gyakorlatok megosztása, a közösségi tanulás.

A program célja, hogy tisztában legyél a képességeiddel, és sikereket érhess el, mely magas jövedelemmel párosul.

A program célja, hogy tisztában legyél a képességeiddel, és sikereket érhess el, mely magas jövedelemmel párosul.

Fel akarom építeni a karrierem, jelentkezem »

Aegon Karrier -
A Holnap Menedzsere Program (HMP)

Az Aegon Tehetségek Társaságát követően karrier-utad 3. lépcsőfoka a HMP.

Bármi is legyen az oka annak, hogy eddig nem kaptál esélyt arra, hogy bebizonyítsd vezetői kvalitásaidat, itt a lehetőség!

A program résztvevőjeként lépésről lépésre tanulod meg:

 • Hogyan építs fel magad vezetőként
 • Hogyan irányíts sikeres csapatot
 • Hogyan válj hiteles vezetővé a csapatod szemében

A jövő menedzserének, azaz Neked, olyan képességekkel és készségekkel kell rendelkezned, melyek sikerre visznek Téged és leendő csapatodat közös céljaitok megvalósításában. A képzés programját úgy állítottuk össze, hogy ezeknek az elvárásoknak a legjobban meg tudj felelni. A programba olyan jelöltek kerülhetnek be, akik minimum egy éves pénzügyi területen értékesítési tapasztalattal vagy 6 hónapos tanácsadói múlttal rendelkeznek.

Vezetővé akarok válni, jelentkezem »

Aegon Karrier -
A Talent Program


Az Aegon Talent Program karriered 4. lépcsőfoka.

A program célja, hogy olyan vezetővé válhass, aki képes arra, hogy felismerje a tehetségeket és vezetőket „neveljen”, illetve irányítson.

A program résztvevői olyan témákat ismernek meg, dolgoznak fel, mely témák a modern, multinacionális vállalatnál dolgozó menedzserek kihívásainak felelnek meg.

A képzés egymásra épülő modulokból áll. Az egyes modulok között gyakorlati feladatokat kapsz, melyet folyamatosan értékelünk és a képzési napok után lehetőség lesz coachingban részt venned.

Csúcsra akarom járatni a karrierem, jelentkezem »
 
Miért leszel büszke tanácsadói hivatásodra?

Egy olyan vállalati kultúra részese lehetsz, ahol a legfőbb érték az ember. Az Aegon pénzügyi tanácsadójaként értékes segítséget nyújthatsz ügyfeleidnek abban, hogyan gondoskodjanak saját és családjuk jövőjéről, anyagi biztonságukról. Tapasztald meg, milyen érzés tudásoddal, lendületeddel értéket teremteni!


"Hivatásunk, hogy támogassuk az embereket pénzügyi biztonságot teremteni egy életen át."


 


BELEVÁGSZ? LENDÜLETET ADSZ JÖVŐDNEK?
Jelentkezz most, mi már nagyon várjuk, hogy megismerjünk!
Kezdd el pénzügyi karriered építését az Aegon tanácsadójaként!

Ismerd meg Gábort,
aki szintén fiatal vállalkozóként lépett csapatunkba!

Zentai
Gábor

"Azért választottam ezt a pályát, mert érdeklődésem mindig is a pénzügyi terület felé irányult, ahol a hosszú távú fejlődés mellé magas jövedelemszint társul. Az ehhez vezető karrierutat pedig az Aegon cégcsoportnál találtam meg. Szerencsés embernek tartom magam, mert elmondhatom, hogy szeretem a munkám és mert tudom: Jó helyen vagyok!"

Zentai Gábor nyíregyházi csapatunk legfiatalabb menedzsereként alig egy év alatt érte el, hogy pályakezdőből a Holnap Menedzsere Program tagja legyen.


 

 

 

 


Mi garantálja, hogy átlag feletti életszínvonalat érj el Aegonos tanácsadóként?


 • Egyedülálló képzési rendszerünkkel sajátíthatod el a szakma alapjait.
 • Lépésről lépésre mutatjuk be, hogyan építheted fel saját ügyfélkörödet.
 • Élesben tanulhatod meg, mi kell ahhoz, hogy az érdeklődőkből hűséges ügyfél legyen.
 • Hogy kezdeti kiadásaidat fedezni tudd, teljesítményedtől függően 700 000 Ft-ot meghaladó összegű kezdő finanszírozást is nyújthatunk.
 • Egy mentor áll melletted, és szakmai tanácsokkal lát el.
 • Tanácsadói munkádat figyelemmel kísérjük, eredményeidet elismeréssel, jutalommal díjazzuk.Mit kínálunk számodra?Képzést, ahol értékes, gyakorlati tudást kapsz.

Felkészítünk minden olyan helyzetre, ami az ügyfelek kezelése során várhat rád. Megmutatjuk, hogyan építs kapcsolatokat, mérd fel az igényeket, tervezd meg ügyfeleddel közösen az anyagi biztonságot nyújtó jövőt.


Rugalmas időbeosztást, valódi önállóságot.

Nálunk magad osztod be az idődet, és ennek minden előnye a Te sikeredet szolgálja! Saját ritmusodban dolgozhatsz, akkor mész szabadságra, amikor szeretnél.


Karrierlépcsőt, ahol mindig van feljebb.

Szakmai fejlődésed, tudásod gyarapítása fontos számunkra, ezért többféle előmeneteli lehetőséget kínálunk neked.

•  Büszke vagy első sikereidre? Lehetsz is, mert ezek belépőt jelenthetnek számodra az Aegon Tehetségek Társaságába, ahol készségfejlesztő képzésekkel, hasznos előadásokkal turbózzuk fel tanácsadói képességeidet.
•  Már látod magad egy tanácsadói csapat élén? Segítünk álmaid megvalósításában! A Holnap Menedzsere Programunk tudásanyagával megalapozhatod jövőbeli vezetői sikereidet.
•  Profi vezetővé szeretnél válni? Bízd magad a Talent programsorozatunkra és legyél te is olyan vezető, akire büszkék lehetünk!

 


Kiszámítható, versenyképes bevételt.

Aegonos tanácsadóként megtapasztalhatod, milyen klassz érzés, amikor a befektetett munkával arányosan a bevétel is nő! A minél simább start érdekében kezdeti kiadásaidat jelentős összegben is fedezhetjük.


Innovatív alkalmazásokat munkádhoz.

Lépést tartunk a technológia legújabb vívmányaival, ezért szó szerint is a kezedbe adjuk a jövőt: munkádat könnyen használható, remek mobilalkalmazásokkal segítjük.


Lépj most, legyél Te is jól kereső kollégánk!

Sikeres akarok lenni, jelentkezem! »

 

© Copyright 2018 Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.  |   Adatvédelem - Jogi közlemény - Kapcsolat:lepj@aegon.hu

Igen érdekel, elküldöm jelentkezésem »