OK
Email címünkre kattintva írhatsz nekünk!
shadow
Lépj! Ez a Te karriered!
Kik vagyunk?
Megbízott partnereinknek rendkívül széles termékpalettát, tervezhető és motiváló érdekeltségi rendszert, karrier lehetőséget és színvonalas oktatási programokat kínálunk. Célunk: a sikeres értékesítői csapat és az elégedett ügyfél.
Aegon Magyarország Cégcsoport
Holland háttér, magyar siker - Évtizedek óta a hazai élvonalban Világszinten több mint 25 ezren segítünk több millió ügyfelünknek felelősséget vállalni pénzügyeikért. A csoport legnagyobb leányvállalatai az Egyesült Államokban, Hollandiában, az Egyesült Királyságban működnek, de az Aegon jelenléte folyamatosan növekszik Ázsiában és Közép-Kelet-Európában is. A magyarországi cégcsoport tagjai a hazai élet- és vagyonbiztosítási, valamint a befektetési piac jelentős szereplői. Széles körű pénzügyi szolgáltatásokkal segítjük ügyfeleinket jövőjük anyagi hátterének és biztonságának megteremtésében.
Miért gyere hozzánk?
 • Mert változatos termékportfóliónk lehetőséget kínál
  az ügyfelek igényeinek széles körű kiszolgálására,
  így Te is könnyebben érheted el kitűzött céljaidat.
 • A jól ismert név és a stabil hazai és nemzetközi héttér
  biztonságot és magabiztosságot nyújt a hozzánk
  csatlakozó kollégáknak.
 • Mert hálózatunk felépítése lehetőséget nyújt arra,
  hogy az értékesítési pálya azon területén dolgozz,
  ahol a legjobb vagy!
Te döntesz, hogy mit lépsz! Folyamatosan bővülő csapatunk magában hordozza a lehetőséget, hogy elérhető időn belül azon a területen dolgozz, ahol a legjobban megtalálod számításod.
A jelentkezés igen egyszerű, a Pozíciók menüben a munkakör kiválasztása után, mindössze pár kérdésre kell válaszolnod és feltöltened önéletrajzod.
lepk
Minden jog fenntartva! © Aegon 2013
Aegon Magyarország ÁLtalános Biztosító Zrt.
1091 Budapest, IX. Üllői út 1.
lepj@aegon.hu
Az oldalt fejlesztette:
ARTCOMPANY KREATÍV STÚDIÓ