OK
Email címünkre kattintva írhatsz nekünk!
menedzser
shadow
Holnap
Menedzsere
Program
Célunk, hogy tudással jutalmazzuk a teljesítményed, amivel karrierlehetőséget adunk a kezedbe, hogy megvalósíthasd elképzeléseidet, céljaidat.
Ha értékesítési tapasztalat nélkül, új tanácsadóként, illetve megbízott értékesítőként leszel csapatunk tagja, akkor élhetsz ezzel a lehetőséggel. Sikeres, lelkes értékesítési menedzsereket szeretnénk képezni ebben a programban. Az általunk nyújtott támogatással és oktatással átadjuk Neked azt a tanácsadói, későbbiekben menedzseri tudásanyagot, amit kamatoztathatsz pályafutásod során. A Holnap Menedzsere Programban egyedi metódussal, oktatási anyaggal áll az Aegon az új kollégák rendelkezésére.
Legalább 6 hónapig kell üzletkötőnek lenned, illetve maximum másfél év tanácsadói tevékenység után válhatsz menedzserré. Ez idő alatt mindenképp megtörténik a kinevezésed, de ehhez el kell érned a kitűzött célokat.
A lényeg tehát, hogy megadunk minden lehetőséget a általunk és a program által nyújtott támogatással, hogy tanácsadóból menedzserré válj. Lépj, ez a Te karrierlehetőséged!
Hogy kik is vehetnek részt a programban?
A teljesítményed alapján lehetsz tagja a programunknak, amit egy adott mérési időszakban elért értékesítési eredményed, és vezetőink véleménye alapján határozunk meg.
A jelentkezés igen egyszerű, a Pozíciók menüben a munkakör kiválasztása után, mindössze pár kérdésre kell válaszolnod és feltöltened önéletrajzod.
lepk
Minden jog fenntartva! © Aegon 2013
Aegon Magyarország ÁLtalános Biztosító Zrt.
1091 Budapest, IX. Üllői út 1.
lepj@aegon.hu
Az oldalt fejlesztette:
ARTCOMPANY KREATÍV STÚDIÓ