OK
Email címünkre kattintva írhatsz nekünk!
menedzser
shadow
Aegon Partner
Gyakornoki Program
Ahol megmutathatod mire vagy képes!
Hiszünk abban, hogy az Aegon az a hely, ahol a rátermett fiatalok megmutathatják, mire képesek!

A gyakornoki programban való részvétel a szakmai tanulás első lépése, egy lehetőség, hogy egy csapat tagjaként dolgozz és megtapasztald vállalatunk kultúráját. Ugyanakkor egy lehetőség, hogy bebizonyítsd mire vagy képes - olyan tehetségeket keresünk, akiket alkalmazhatunk a jövőben. Bármi is legyen gyakornoki pályafutásod kimenetele, abban biztosak vagyunk, hogy olyan tapasztalatra tehetsz szert, amely előnyt nyújt számodra szakmai pályafutásod során.
A Gyakornoki Program tematikája:

Az első hónapban megismerkedsz a Aegon küldetésével, szervezetével, üzletágaival, valamint személyes fejlődést támogató tréningeken vehetsz részt. A következő időszakban a munkavégzéshez speciális termékképzések következnek. Az önálló munkavégzés időszakában operatív, az ügyfélkezeléshez kapcsolódó, önállóságot, ugyanakkor csapatmunkát igénylő, napi kihívást jelentő tevékenységet végezhetsz. Munkádról, fejlődésedről rendszeres visszajelzést és értékelést kapsz.
Kiket várunk?

A pénzügyi szaktudásnál és végzettségnél többet keresünk; olyan tehetséges fiatalok után kutatunk, akik ambiciózusak, kitartóak, jól kommunikálnak, szeretik a kihívásokat, tudnak küzdeni és szeretnék megvalósítani álmaikat. Ha jól teljesítesz, nálunk kiteljesedhetsz! A jövő vezetője Te vagy! Speciális képzési programmal (Holnap Menedzsere Program keretében) felkészítünk a munkakörre.
Miért válassz minket?

  • mert jó a közösség,
  • kulturált a munkakörnyezet,
  • pénzt kereshetsz,
  • rengeteg tapasztalatra tehetsz szert,
  • egyénileg is foglalkozunk veled, fejlesztünk,
  • hogy időben elkezd a karriered építeni.
Kik pályázhatnak?

Aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezők, akik a kötelező szakmai gyakorlatuk alatt elméleti tudásukat gyakorlati tapasztalattal kívánják bővíteni, és már a kötelező szakmai gyakorlat alatt pénzt akarnak keresni, továbbá nálunk szeretnék elindítani karrierjüket. A program befejezését követően a szándékok és lehetőségek figyelembevételével folytathatjuk a közös munkát, amennyiben jól teljesítettél a program ideje alatt. Nálunk elindíthatod szakmai pályafutásod.
A kötelező szakmai gyakorlatot eltöltők közül jelenleg 45% most is nálunk dolgozik!
Ők ezért döntöttek mellettünk:

  • Kellemes munkakörnyezet, szuper kollégák, jó hangulat és még jól is fizetnek érte.
  • Segítőkész emberek között lehetek, mindig számíthatok rájuk.
  • Igazi gyakorlati tapasztalatokat lehet szerezni, ami a jelenlegi munkapiaci helyzetben pótolhatatlan.
  • Tényleg a legjobb hely arra, hogy megmutathasd, mire vagy képes.
A jelentkezés igen egyszerű, a Pozíciók menüben a munkakör kiválasztása után, mindössze pár kérdésre kell válaszolnod és feltöltened önéletrajzod.
lepk
Minden jog fenntartva! © Aegon 2013
Aegon Magyarország ÁLtalános Biztosító Zrt.
1091 Budapest, IX. Üllői út 1.
lepj@aegon.hu
Az oldalt fejlesztette:
ARTCOMPANY KREATÍV STÚDIÓ