Őszinte beszélgetés egy remek menedzserrel, aki anyaként is sikeresen építi karrierjét, mindeközben pedig az Aegon Talent Programban is folyamatosan fejleszti tudását!
Elmesélnéd, hogy miként kerültél kapcsolatba az Aegon Biztosítóval?

2007-ben egy pénzügyi tanácsadó cégnél dolgoztam és több bankkal és egy biztosítóval voltunk leszerződve. Az a biztosító pedig az Aegon volt. A Kálvin téri székházba jártunk oktatásra és nagyon tetszett az a közeg, amit itt láttam. Régi vágyam volt, hogy ide kerüljek, mert anno a komlói általános iskolámmal szemben is egy Aegon iroda volt. A pénzügyi tanácsadó cégtől végül szülési szabadságra mentem, és úgy döntöttem, hogy itt szeretnék visszatérni a munkaerő-piacra! Egy korábbi csoportvezetőm segített ebben, így most már 6 éve vagyok a vállalat kötelékében.

Jelenleg menedzserként dolgozol. Elmesélnéd, hogy miként kell elképzelni egy hétköznapodat?

Minden órában, és minden percben emberekkel foglalkozom. Mindezek mellett pedig borzasztóan színesen telik egy nap. Rendszeres napindítókat tartok a csapatommal. Itt mindig átbeszéljük a szerződéseket, az előző nap történéseit és a tárgyalásokat. Nyitott vagyok arra, hogy tárgyalások során is segítsek a tanácsadóknak és az irodánkban is számos leendő és jelenlegi ügyféllel találkozom, ahol sokszor nagyon jó visszajelzések érkeznek számomra. Nagy büszkeségnek tartom azt is, hogy az utóbbi időben jelentős létszámnövekedést értünk el a csoportunkban, így 15 embert menedzselek manapság.

Korábban készült veled egy videó, ahol meséltél az Aegonnál betöltött munkakörödről és tapasztalatodról. Mi változott azóta?

Úgy érzem, hogy sikeresebb menedzserré váltam, képes vagyok jobban menedzselni a munka-magánélet egyensúlyt is, így biztosan nem maradok le a gyermekem egyetlen iskolai rendezvényéről sem, ami különösen fontos számomra. A csapatomban pedig nagyon erős közösségi szellem van. Igyekszem partnerként viselkedni a tanácsadóimmal, és kötetlen, biztonságos környezetet nyújtani számukra. Az interjúk során is arra hívom fel a jelentkezők figyelmét, hogy a saját célok meghatározása mentén kell haladnunk és azokat az elvárásokat kell teljesíteni, amiket együtt, közösen határozunk meg. Éppen ezért külön kell választani a munkát és közösségi tevékenységeket, de a lényeg, hogy megtaláljuk az egyensúlyt és mindenki jól érezze magát a hétköznapokban! Mi igyekszünk így működni, és ennek köszönhetően jól összeszokott csoport vagyunk, akik képesek egymást is segíteni, ha arra szükség van. A 25 év kor körüli fiatalokkal is kitűnően tudok együtt dolgozni. A csapatom nagy részét őt teszik ki. Kedvelem, hogy remek ötleteik vannak, aminek hála szépen haladunk előre a megkezdett úton. Szabadon dolgozhatnak, és ezt nagyon élvezik. Úgy érzem, hogy így egyre motiváltabbak és lelkesebbek is a mindennapokban, de a saját vezetőmről is úgy hiszem, hogy a legjobb, akivel valaha találkoztam. Nagyon segítőkész, tudja, hogy mire van szüksége az ügynökségünknek. Ő egy igazi vezető és nem egy főnök, ami nagy dolog a szememben. Házon belüli képzéseket is rendszeresen tartunk, ezzel pedig a fejlődés állandó az ügynökségünknél.

Milyen eseményei, rendezvényei, képzései vannak az Aegonnak, amiben részt szoktál venni?

Talán egyetlen konferencia volt, amin eddig nem vettem részt. Szeretek tanulni, találkozni másokkal, tapasztalatot cserélni, erre pedig itt van lehetőség. Fontos, hogy be tudjam építeni a tanult dolgokat a mindennapjaimba. Büszke vagyok arra, hogy az Aegon karrierprogramját is végig járhattam. Jelenleg az Aegon Talent Program résztvevője vagyok, amely egy újabb kihívás számomra, és nagyon élvezem a lehetőséget! Az ATP-ben olyan menedzserek vannak, akik még jobbakká és erősebbé szeretnének válni. Én is azért jelentkeztem, hogy még jobb lehessek, még több tapasztalattal rendelkezzek. A csapat pedig nagyon jó, aminek nagyon örülök. Mindannyian ugyanazért a célért vagyunk ott ebben a csoportban, és ezért jól tudunk együttműködni. Külön kiemelném Albert Attilát és Zsikét (interjúnk Sárosi Erzsébettel), a trénerünket, aki nagyon hasznos dolgokat ad számunkra.

Miért biztatnál másokat arra, hogy csatlakozzanak az Aegon közösségéhez?

Nekem beleégett a mindennapjaimba az Aegon. Azt tudom mondani mindenkinek, hogy itt lehetőség van arra, hogy jó csapatban dolgozva, kitűnő körülmények között tudjon valaki karriert építeni. Úgy érzem, hogy itt mindenki nyitott arra, hogy együtt dolgozzon a másikkal, akár a központból, akár más igazgatóságokból. Idővel itt mindenki megismer mindenkit, amitől teljesen más légkör alakul ki az egész hálózatban. Az én célom is az, hogy minél jobb és erősebb csoportot legyek képes menedzselni, és minél több fiatalt neveljek ki menedzserré!

Ha úgy érzed, hogy szívesen kipróbálnád magad köztünk, lépj és vedd fel velünk a kapcsolatot: 
https://lepj.aegon.hu/regisztracio